06 април 2009

Sunday Sunny Sunday

Неделята този път не беше от типичните мрачни или дъждовни, и затова и беше една такава наситена някак си с много емоции - ходихме до Карлуково да оглеждаме мотор за една дама, запознах се с едно момиченце, състезателка по мотокрос (респект). В селото намерихме мотори, които са вечни - Балканче и един Симсон, естествено в движение.

И после минахме и през пещерата "Очите" или в действителност май се казва "Проходна". Двата отвора на 'тавана' на пещерата наподобяват очи. От там местните й казват "Окната" или "Очите на бога". Очите се виждат на тавана на пещерата, макар че аз намерих още едни, които се виждат на една от стените.
В тази пещера са снимани няколко български филма. Намира се до с. Петревене (близо до Луковит).
Изненадх се от чистотата наоколо, нямаше стандартния фон на изхвърлени торбички, бутилки и други. Всъщност това не трябва да ме изненадва, а да е стандартна гледка в нашата природа, но уви не е така обикновено.

Въобще си беше страхотно, особено след съботната вечер с концерта на Блуба Лу, и после Вино Бар и много приятни хора с нас. Доволна съм от уикенда - слънчев си беше откъм емоции :)

Няма коментари: